Doom Eternal

Legendární hru s názvem Doom si pamatují i starší generace, mezi které patří například rodiče. To oni vás možná seznámili právě s touto hrou, která vás následně zaujala. Co kdybychom vám sdělili, že se Doom vrací na obrazovky monitorů? Přesně tak, a to v podání nového akčního dílu Doom Eternal. Pokud si myslíte, že se nedočkáte nových prvků, jste na omylu. Doom Eternal nabízí přesně to, co vývojáři slibovali. Připravit se tak můžete na opravdu velmi brutální a zároveň krvavé scény, u nichž se budete místy i bát. Pojďme si o tomto díle říct více informací.

Doom Eternal

Brutální a krvavé scény jsme mohli vidět už v minulých dílech, ať se jednalo o Doom I, Doom II nebo Doom III. Vzhledem k tomu, že se vývojáři pustili do nového herního dílu, a to v nynější době, je Doom Eternal opravdu povedeným kouskem. Zapříčiněno je to především skvěle zpracovanou grafikou, která vám umožňuje si brutální a krvavé scény, jak je znáte z předchozích dílů užít do nejmenších detailů. Nový díl ovšem přináší kromě akčního žánru i hororový. Toho jste se však mohli dočkat už při minulých dílech, jak jsme již zmínili.

Na co se vlastně můžete v novém díle oblíbené hry Doom těšit? Rozhodně na pořádné krváky, nelítostné a pekelné příšery a reflexy. Počítejte s tím, že bez reflexu se v této hře příliš dlouho neuživíte. Co se týče nelítostných a pekelných příšer, doporučujeme vám u nich najít slabiny. Věřte nám, že každá z příšer má přinejmenším jednu. Bojujte s nimi takticky a dojděte do samotného konce hry Doom Eternal. Nevýhodou je chybějící pořádný Multiplayer a delší příběhová část. Ta se dá projet bez větších problémů i za 30 hodin. Na konci tedy budete rychleji než vyslovíte samotný název hry.

Platformy a grafické zpracování

Těšit se můžete bezesporu na grafické zpracování nového dílu Doom Eternal. To už jsme ovšem sdělili v předchozích odstavcích. Díky dobrému grafickému zpracování si bitvy a brutální scény s krví užijete na maximum. Doom Eternal vyšel na tyto platformy: Počítač, PlayStation 4 a XboxOne

Minimální HW požadavky Doom Eternal

  • Operační systém: 64-bit Windows 7/64-bit Windows 10
  • Procesor: Intel Core i5 s 3,3 GHz nebo AMD Ryzen 3 s 3,1 GHz nebo lepší
  • RAM: 8 GB RAM
  • Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB), GTX 1060, GTX 1650 (4 GB) nebo AMD Radeon R9 290 (4 GB) / RX 470 (4 GB)
  • HDD: 50 GB

Doporučené HW požadavky Doom Eternal

  • Operační systém: 64-bit Windows 10
  • Procesor: Intel Core i7-6700K nebo AMD Ryzen 7 1800X nebo lepší
  • RAM: 16 GB RAM
  • Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 1080 (8 GB), RTX 2060 (8 GB) nebo AMD Radeon RX Vega56 (8 GB)
  • HDD: 50 GB volného místa



Jedna odpověď na “Doom Eternal”

Napsat komentář