RECENZE: Microsoft Flight Simulator 2020

Jako malí jste určitě měli tisíce snů, čím se chcete v dospělosti stát. Povolání se u vás měnili rychlosti blesku. Každým dnem se jako malý vidíte v jiném křesle nebo u jiného stroje. Pokud byl váš sen stát se pilotem, nyní máte jedinečnou možnost. Hra Microsoft Flight Simulator 2020 vám to totiž nabídne. Věřte nám, že u této hry vydržíte sedět i dlouhé hodiny. Ačkoliv má hra své chyby, podobně, jako jiné hry, určitě naleznete spoustu pozitivních stránek, proč si vybrat právě tento simulátor. Ponořte se do světa leteckého pilota a objevujte svět.

Microsoft Flight Simulator 2020

Co můžete od hry v první řadě očekávat? Bezpochyby lze od této hry očekávat neuvěřitelně propracovaná grafika, navigace, téměř reálné modely letadel a zvuky. Všechny důležité prvky, které byste od hry této doby měly očekávat. Jedna z větších chyb jsou chybějící vrtulníky. Budete se tak muset smířit s letadly. Letecký simulátor si ovšem užijete i tak, a to i v momentě, kdy jste podobný typ hry nikdy nehrály. Vidíte se v kokpitu velkého letadla? Pokud ano, začněte objevovat svět, jež vám Microsoft Flight Simulator 2020 nabídne.

Letecký simulátor vám nabídne reálný svět. Pokud tak plánujete cestu do Spojených států amerických, můžete objevovat její krásy, mezi které patří i například Socha svobody. Hru tak ocení především ti hráči, kteří letecké simulátory doslova vyhledávají. Na druhou stranu ji můžete vyzkoušet i bez toho, aniž by letadla patřili mezi vaše oblíbené stroje. Vzhledem k tomu, jak je hra propracována, není vyloučeno, že vás nenadchne. Přinejmenším z pohledu grafického zpracování. Počítejte však s tím, že hra bude velmi náročná, a tak si ji velké množství hráčů ani nevyzkouší.

Platformy leteckého simulátoru

Už se vidíte v kokpitu jednoho z leteckých strojů? Pokud ano, neměly by vám uniknout platformy, na které Microsoft Flight Simulator 2020 vyjde. Těšit se mohou zejména hráči stolních počítačů, notebooků a herní konzole XboxOne. Co se týče jiných platforem, prozatím nebyly společností oznámeny.

Minimální HW požadavky Microsoft Flight Simulator 2020

CPU: Ryzen 3 1200 / Intel i5-4460
GPU: Radeon RX 570 / NVIDIA GTX 770
RAM: 8 GB

Doporučené HW požadavky Microsoft Flight Simulator 2020

CPU: Ryzen 5 1500X / Intel i5-8400
GPU: Radeon RX 590 / Nvidia GTX 970
RAM: 16 GB

Napsat komentář