War Thunder Máte dost odvahy?

Studio Gaijin Entertainment se rozhodlo pro akční válečnou free-to-play hru. Ta nabízí velké množství možností pro hráče všech dopravních prostředků. Nezáleží na tom, jestli jste doposud hráli World of Tanks, World of Warships nebo jinou podobnou hru. Hra War Thunder vám nabídne všechny možné dopravní prostředky, od tanků, přes letadla až po lodě. Konečný výběr tak bude čistě jen na vás. Hra War Thunder byla vydána na tyto platformy: Microsoft Windows, Mac, Linux, PlayStation 4 a Xbox One. Jak si můžete všimnout, zahrát si ji mohou prakticky všichni hráči.

War Thunder a velké množství variant

Dopravních prostředků je ve hře War Thunder opravdu velké množství. Vždy je však dobré si tým rozdělit, aby se v každém z nich nacházel každý dopravní prostředek. Jedině tak zvýšíte své šance na vítězství. Určitě s námi budete souhlasit, že není vůbec taktické si vybrat jeden dopravní prostředek, co se týče herního týmu. Pokud tak učiníte, má nepřátelský tým nemalou výhodu. Mimo jiné hra nabízí 9 hratelných zemí. Mezi ně patří Francie, Rusko, Německo, Itálie, Velká Británie, Švédsko, Japonsko, Spojené státy americké a Čína. Za jaký tým se vydáte bude rovněž záležet na vás.

Free-to-play je pojem, který umožňuje hrát hru bez prémiových služeb zcela zdarma. Ve hře si ovšem budete moct zakoupit různé výhody za reálné finanční prostředky. Tyto výhody vám otevřou rychlejší cestu k tomu, získat výkonnější, silnější a vytrvalejší dopravní prostředky, ať už jde o letadlo, loď nebo tank. Prémiová letadla společně s prémiovým účtem vás tak mohou dostat na samotný vrchol. Platit ale za tyto služby nepatří mezi povinnosti. Jak již bylo zmíněno, hru můžete hrát zcela zdarma. Nemusíte do hry investovat žádné finanční prostředky. To je čistě jen na vás.

Máte dost odvahy?

Je vaše odvaha dostačující na to, ponořit se do hry a vstoupit tak do bitvy, ve které se nachází všechny dopravní prostředky, jež se využívali k bitvám? Pokud ano, je nejvyšší čas hru vyzkoušet a společně se svým týmem porážet nepřátelské jednotky.

Minimální HW požadavky War Thunder

  • Procesor: Dual-Core 2.2 GHz
  • Paměť: 4 GB RAM
  • Grafická karta: AMD Radeon 77XX / NVIDIA GeForce GTX 660.
  • Připojení: Širokopásmové připojení k internetu
  • Pevný disk: 17 GB volného místa

Doporučené HW požadavky War Thunder

  • Procesor: Intel Core i5 or Ryzen 5 3600 or better
  • Paměť: 16 GB RAM
  • Grafická karta: Nvidia GeForce 1060 and higher, Radeon RX 570 and higher
  • Připojení: Širokopásmové připojení k internetu
  • Pevný disk: 95 GB volného místa

Napsat komentář