RECENZE: Resident Evil 2 Remake – Brutální horor

Milujete hororové filmy? Vždy se těšíte na večerní hodinu, abyste si mohli pustit další z hororových filmů? Jste vždy překvapení, jak se jednotlivé filmy liší? Ten pocit strachu, ale i vzrušení? Pokud ano, co takhle sáhnout po herním zážitku v podobě hororové hry? Jestliže máte rádi hororové zážitky, pak vás Resident Evil 2 Remake určitě potěší. Vyčkejte si na večerní hodiny a pusťte se do příběhu, který vám vyrazí dech. Nahání vám strach už samotný název hry? Měl by, Resident Evil je totiž známá hororová hra, která děsí hráče už několik let.

Resident Evil 2 Remake

Na návrat oblíbené hororové hry se těšil prakticky každý milovník hororů. Pokud k nim patříte i vy, určitě jste ve fázi, kdy máte tuto skvělou „hororovku“ již za sebou. Jestliže jste ji doposud ještě nevyzkoušeli, je nejvyšší čas to napravit. Zajímá vás, na jakých platformách si budete moct Resident Evil 2 zahrát? Těšit se mohou jak majitelé počítačů, tak herních konzolí. Hra vyšla na počítač, PlayStation 4 i Xbox One. Máte-li alespoň jednu z těchto platform, můžete se pustit do hororových zážitků. Věřte nám, že strach vás při hraní této hry neopustí.

Svým způsobem by se dalo říct, že vás neopustí ani v momentě, kdy hru vypnete. Zážitky a momenty ze hry vás totiž budou jinými slovy pronásledovat ještě pěkně dlouhou dobu po ukončení hry. Jste připravení na hororové překvapení? Pokud je vaše odpověď ano, není na co čekat. Každá minuta navíc je zbytečná, protože jste se už mohli nerušeně pohybovat po hororových místech. Vývojáři si dali důkladně záležet s celkovým zpracováním, včetně grafiky. Těšit se tak můžete na plno nečekaných akcí, při kterých vás bude doprovázet chvályhodná grafika.

Historie Resident Evil 2

Původní verzi Resident Evil 2 jste si mohli zahrát v roce 1998. Jeho remake verze následně o 21 let později, přesněji řečeno v lednu 2019. Dnes je tomu více než jeden rok, co můžete mít tuto hru ve svých počítačích nebo na herních konzolích. Máte Resident Evil 2 Remake již za sebou? Proč se nepustit znovu do bojiště? Hororové scénky už na vás čekají.

Minimální HW požadavky Resident Evil 2 Remake

  • Operační systém: Windows 7, 10
  • Procesor: Intel Core i5-4460, 2,70 GHz nebo AMD FX-6300 nebo výkonnější
  • Operační paměť: 8 GB RAM
  • Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 760 nebo AMD Radeon R7 260x s 2GB VRAM

Doporučené HW požadavky Resident Evil 2 Remake

  • Operační systém: Windows 10
  • Procesor: Intel Core i7-3770 nebo AMD FX-9590 nebo výkonnější
  • Operační paměť: 8 GB RAM
  • Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 1060 nebo AMD Radeon RX 480 3GB

Napsat komentář